Bezpieczeństwo i higiena pracy w zakładach zajmujących się przetwórstwem mięsa
Okręgowy Inspektorat Pracy w Katowicach zaprasza pracodawców z terenu województwa śląskiego do udziału w programie prewencyjnym pn. Bezpieczeństwo i higiena pracy w zakładach zajmujących się przetwórstwem mięsa.
Celem przedsięwzięcia jest doprowadzenie do poprawy stanu bezpieczeństwa i higieny pracy w zakładach zajmujących się przetwórstwem mięsa, a w efekcie do ograniczenia zagrożeń wypadkowych i zawodowych, a także udzielanie pracodawcom wsparcia w dostosowaniu zakładu do obowiązujących przepisów prawa.
Zgłoszenia do udziału w programie można dokonać drogą elektroniczną na adres: promocja@katowice.pip.gov.pl lub pocztą tradycyjną na adres: Okręgowy Inspektorat Pracy w Katowicach, 40-158 Katowice, ul. Owocowa 6 – 6a, poprzez wysłanie wypełnionej karty zgłoszenia.
Karta zgłoszenia udziału w programie prewencyjnym Państwowej Inspekcji Pracy -
„BHP w zakładach przetwórstwa mięsa”:
Szczegółowe informacje o programie prewencyjnym: